Un fost consilier prezidențial zguduie coaliția PSD-ALDE! Tariceanu, 'spionat' de Liviu Dragnea: 'Daddy, in ultimele lui zile, e ca Hitler in buncar'

Postat la: 16.09.2018 13:55

După ce primarul Capitalei Gabriela Firea l-a acuzat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că ar fi pus oameni ca să o spioneze, fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu zguduie coaliția de guvernare, afirmând că Dragnea „îl urmărește în fiecare zi” pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, „ca să vadă cu cine se întâlnește, cu cine conspiră”.

Protestul magistraților, aruncat în aer de un cunoscut judecător: 'Mă scuzați, dar eu nu mă las manipulată. Mai devreme sau mai târziu, toți vom da socoteală'

„Tăriceanu are fundul un pic cam mare și lăsat, dar are o coadă mișto.

El crede că e de la Nelu Paralelu, dar mai bine să-l întrebe pe Dragnea de ce-l urmărește în fiecare zi. Să vadă cu cine se întâlnește, cu cine conspiră, ca și in cazul primăriței.

Daddy, în ultimele lui zile, e ca Hitler în buncăr. Nu mai are incredere în nimeni, se scutură de căpușe, vorbește mult în oglindă și pune cozi apropiaților, de parcă asta i-ar mai folosi la ceva.

Ideea e că marele luptător cu statul paralel, Tăriceanu, stă la masă cu statul paralel, dar nu ăla de care știe el, ăla construit de clanul teleormănenilor, aliații lui.”, scrie Lăzăroiu pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu