Un europarlamentar socialist anunta DEZINTEGRAREA PSD-ului: Mesaj incredibil pentru opozantii lui Liviu Dragnea - 'Proiectul lui Victor Ponta devine viabil'

Postat la: 13.03.2018 13:15

Un europarlamentar socialist anunţă dezintegrarea PSD-ului după Congresul social-democraţilor de la finele săptămânii trecute. Cătălin Ivan spune că nu mai are ce căuta în PSD şi anunţă că alternativa pentru cei nemulţumiţi din Partidul Social Democrat ar fi formaţiunea lui Victor Ponta, ProRomânia.

Citeşte şi: Ministrul Tudorel Toader, şedinţă de ULTIM MOMENT cu Tăriceanu. Şeful ALDE DEZVĂLUIE subiectele discutate

"Dictatură, oportunism, câte ceva din fiecare. Un contract, un nepotism, o chestie dată aşa pe aici pe acolo. Asta în condiţiile în care PSD se autodistruge din interior şi va fi ultima oară când va guverna. Proiectul lui Victor Ponta Pro România devine viabil după congresul de sâmbătă. Foarte mulţi din PSD se vor orienta către proiectul lui Victor Ponta şi eu îi încurajez să o facă. PSD s-a sinucis sâmbătă", a tunat Ivan în direct la Realitatea TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri din spatele UŞILOR ÎNCHISE: Scandal la Înalta Curte între fostul ministru Constantin Niţă şi Tiberiu Urdăreanu. Ce ACUZAŢII au declanşat cearta

Şi asta nu e tot. Ivan a făcut praf Executivul Vioricăi Dăncilă. "Avem cel mai slab Guvern de la Revoluţie încoace. O perioadă total sinistră pentru România", a mai spus Ivan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu