Un constanțean care vindea droguri a fost prins in flagrant de jandarmi

Postat la: 16.10.2020 17:40

Un bărbat din Constanța, care confecționa joint-uri pe care apoi să le vândă cu prețuri între 10 și 15 lei a fost prins în flagrant, vineri, de jandarmi, care i-au confiscat întreaga „marfă”, potrivit Mediafax.

Jandarmii l-au surprins pe bărbat în zona Casei de Cultură Constanța având asupra sa 12 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

„Avea o țigaretă (joint) și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. (...) Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice (...) au observat o persoană care confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar”, spun jandarmii constănțeni.

Bărbatul a declarat că a vrut să vândă substanța din pliculețele autosigilate cu 10-15 lei/bucată, porționând și substanța vegetală din foliile de aluminiu.

Jandarmii au confiscat atât pliculeţele autosigilante, cât și foliile cu substanță vegetală și ţigareta găsite și le vor preda Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu