Un celebru cantaret, ARESTAT pe scena: Gestul care a scos din minti autoritatile / VIDEO

Postat la: 12.08.2017 12:15

Un cântăreţ celebru a comis-o grav de tot. Un gest făcut pe scenă le-a enervat atât de rău pe autorităţi că aceştia l-au încătuşat imediat. Abdallah Al Shahani din Arabia Saudită a fost arestat în timp ce susținea un concert în orașul Taif. Artistul este gazda unei televiziuni și actor saudit.

Citeşte şi: Nimeni nu i-a numit așa pe Ion Iliescu și Adrian Năstase: Ce etichete le-a pus Mihai Tudose

Bărbatul a decis ca în timpul unei reprezentații din cadrul Festivalului Taif să execute o mișcare de dans extrem de apreciată în rândurile tinerilor din întreaga lume: dabbing. Stilul său de dans a fost apreciat de fanii veniți să asiste la concert, însă autoritățile saudite au criticat dur gestul cântărețului. Mișcarea a fost apreciată de vedete precum Prince Harry și Tom Watson, cărora li se adaugă vedete din lumea sportivă precum Paul Pogba de la Manchester United, dar și de fundașul Cam Newton, conform ProTV.

Citește și: Un nou MALL apare în România! Va genera mii de locuri de muncă

În ciuda aprecierii sale pe plan extern, acest stil de dans este interzis în Arabia Saudită. Legea saudită nu le permite cetățenilor săi sa-și acopere fața cu brațele. Arabia Saudită, o țară profund conservatoare, susține că dansul face referire la o cultură a drogurilor, notează jurnaliștii de la Metro.  În momentul în care cântărețul Al Shahani a început să danseze astfel, el a fost arestat. Ca urmare a incidentului, artistul și-a cerut iertare pe o rețea de socializare. „Îmi cer iertare față de guvernul nostru respectat și față de audiență pentru că am făcut acele mișcări în mod neintenționat și spontan. Vă rog să-mi acceptați scuzele”, notează jurnaliștii de la Metro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu