Un barbat s-a cazat la hotel dandu-se garda de corp. A furat o mașina și a facut 'pana prostului'

Postat la: 04.12.2019 11:08

Un bărbat s-a cazat la hotel din Drobeta Turnu Severin dându-se ca garda de corp a unei vedete. El a furat o mașină, dar a făcut „pana prostului” și a fost prins împingând mașina.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a mers la un hotel din Drobeta Turnu Severin şi le-a spus angajaţilor că este garda de corp a unei cântăreţe care ar urma să se cazeze acolo. A primit o cameră și o cartelă de acces în hotel, cu ajutorul căreia a intrat noaptea la recepţie și a furat 350 de lei şi cheile unei maşini din parcare.

Angajaţii localului au remarcat abia a doua zi lipsa banilor și a mașinii.

Poltrivit IPJ Mehedinţi, maşina a fost dată în urmărire și a fost găsită de poliţiştii din Balş. Oamenii legii din Olt l-au prins pe bărbat în timp ce împingea autoturismul furat, după ce rămăsese fără benzină.

Citește și: Ministrul Monica Anisie explică de ce România nu trebuie să fie îngrijorată de rezultatele dezastruoase la testele PISA

Suspectul a fost trimis la Mehedinţi, unde este cercetat de poliţişti.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și înşelăciune, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Potrivit Poliţiei, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere al IPJ Mehedinţi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu