Un barbat s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corporala in urma unui incendiu

Postat la: 17.04.2019 11:15

Un bărbat de 70 de ani s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corporală în urma unui incendiu produs, miercuri, la o cabană din localitatea Săsarm, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, scrie Agerpres.


La faţa locului au fost mobilizate două echipaje ale pompierilor, care au constatat că incendiul se afla în faza de ardere generalizată. 

Bătrânul a fost găsit într-o anexă situată la aproximativ 10 metri de cabană, care nu fusese cuprinsă de flăcări, inconştient şi cu arsuri de gradul I şi II pe mai bine de jumătate din corp. 

Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, intubată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Citește și: Percheziţie la locuinţa unui tânăr de 19 ani acuzat că a distrus intenţionat un autoturism

Din primele informaţii, se pare că bărbatul avea grijă de cabana respectivă, care aparţine unei persoane din municipiul Bistriţa. 

Proprietarul nu avea asigurare pentru casa sa de vacanţă. 

Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 70 de ani din Beclean şi efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Este posibil ca incendiul să fi fost provocat în încercarea bătrânului de a aprinde focul în sobă cu ajutorul unei substanţe inflamabile, dar nu este exclusă nici varianta unei acţiuni intenţionate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu