Un barbat din București a furat 20 de trotinete electrice și le inchiria: polițiștii s-au dus ținta la adresa

Postat la: 22.11.2020 15:08

Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti au demarat o anchetă, fiind cercetat un bărbat suspectat că ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firmă, după dezactivarea sistemului GPS. Suspectul a vândut unele dintre trotinete, iar pe altele le-a închiriat.

Citește și: Ne așteaptă o iarnă de COȘMAR: agricultura românească s-a PRĂBUȘIT și producția este la nivel de avarie

”În seara de 20.11.2020, în jurul orei 23.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 23 Poliţie a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că în ultima perioadă, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost sustrase de pe raza municipiului Bucureşti. Poliţiştii au demarat investigaţiile şi în scurt timp au reuşit recuperarea a 10 trotinete electrice”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, după cercetări, a fost bănuit un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, care ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializându-le, iar altele, după ce le-a vopsit, le-ar fi închiriat în regim propriu.

”Ieri, 21.11.2020, la adresa bărbatului, în baza mandatului, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate alte 10 trotinete electrice. Cercetările sunt continuate de Secţia 23 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, toate cele 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei urmează a fi predate persoanei vătămate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu