Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_4c4echbe3n1m7e3tdjee157kh5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un albanez si un roman, avand masca si ochelari pe fata au incercat...

Un albanez si un roman, avand masca si ochelari pe fata au incercat...

Postat la: 22.05.2020 10:24

Au încercat să jefuiască o femeie, dar ea, cu claritate și răceală, a țipat și i-a pus pe fugă pe cei doi. S-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20.30 la Morciano. Tânăra, angajată a pieței „Del Magno”, terminase de lucru și, în timp ce se urca în mașină, a fost abordată de doi indivizi cu fața distorsionată de măști chirurgicale și ochelari întunecați care, amenințând-o probabil cu o armă ascunsă dedesubt.

Femeia a țipat, iar cei doi au fugit. Între timp, a fost solicitată intervenția carabinierilor, care, după diverse percheziții, au reușit să-i urmărească pe cei doi, în timp ce rătăceau încă pe străzile centrului. Este vorba de un albanez italian de 20 de ani, cu domiciliul în Cattolica, cu multe antecedente, și un român de 23 de ani, cu domiciliul în San Clemente. Cei doi nu aveau arme și, din imaginile de supraveghere video, a apărut stângace încercare de a induce în eroare carabinierii schimbând cămășile. Plângerea a fost depusă pentru ei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu