UBER risca sa rupa coaliția: ALDE ii da ORDINE premierului Viorica Dancila sa rezolve situația

Postat la: 17.05.2019 04:40

ALDE a cerut joi Guvernului trebuie să reglementeze serviciile de tip ”uber”, susținând că ”ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze”.

”Interesul cetățeanului înainte de toate. Noi credem că ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiția între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetățeanului. Prin urmare, Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiție corectă, din care să câștige în primul rând cetățeanul”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a ALDE.

Citește și: Cutremur pe piață! Opoziția anunță că Liviu Dragnea a concediat azi zeci de mii de oameni

Potrivit sursei citate, șoferii de la #uber trebuie să fie atestați.

”De la #uber așteptăm garanții că au șoferi atestați și că viața noastră este în siguranță în mâinile lor. De la #taximetria clasică așteptăm să aibă același fel de răspuns rapid la observațiile noastre privitoare la șoferi, mașină, cursă, iar cei care nu rezistă la o relație bună cu clientul să fie obligați rapid să respecte regulile pe care singuri şi le-au fixat. Însă nici unii, nici alţii nu trebuie să uite că pe client, fie al taximetriei clasice, fie al UBER, îl interesează mai puțin ce scrie pe plăcuța de pe mașină şi îl interesează în primul rând siguranţa, confortul și respectul”, se mai arată în postarea ALDE.

Citește și: Informații de ultimă oră despre Elena Udrea! S-a întâmplat în secret .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu