Turnura NEAȘTEPTATA - Comisia Camerei care voia sa discute cu Teodorovici despre relația MFP-ANAF-cetațeni nu s-a reunit

Postat la: 16.04.2019 16:48

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, nu a mai discutat, marți, cu membrii unei comisii din Camera Deputaților despre relația minister - Fisc - cetățeni, deoarece majoritatea membrilor acesteia nu s-au prezentat la ședință, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale din Camera Deputaților avea programată marți, la ora 12:00, „o întâlnire a membrilor” cu „Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, pe tema relației Minister - ANAF - cetățeni”.

La ora 12:30, la ședință erau prezenți doar patru dintre membrii acestei Comisii și un reprezentant al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). În aceste condiții, ședința a fost suspendată, nefiind anunțată o nouă dată pentru a discuta tema propusă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu