Turneul de tenis de la Limoges a fost anulat deoarece masurile sanitare pentru Openul Australiei riscau sa antreneze o participare redusa a jucatoarelor

Postat la: 16.10.2020 18:23

Turneul de tenis de la Limoges, prevăzut în perioada 14-20 decembrie, a fost anulat deoarece măsurile sanitare pentru Openul Australiei riscau să antreneze o participare redusă a jucătoarelor, au anunţat organizatorii, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

Turneul este direct afectat de faptul că jucătoarele care participă la turneul din Australia vor trebui să meargă încă de la mijlocul lunii decembrie pentru a sta două săptămâni în carantină înainte de Grand Slam-ul din ianruarie.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

"Aceste dispoziţii sunt de natură să priveze turneul de participarea unor jucătoare din primele 150, ceea ce ar împiedica garantarea unui turneu de nivel înalt", au anunţat organizatorii.

Până la finalul anului mai sunt programate doar turnee WTA: cel de la Ostrava, care începe luni, şi turneul de la Linz, prevăzut în perioada 9-15 noiembrie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu