Trei trasee inființate special pentru transportul elevilor vor fi inaugurate la Constanța

Postat la: 14.02.2020 18:59

Trei trasee înființate special pentru transportul elevilor vor fi inaugurate, luni, la Constanța. Este vorba despre trasee pilot care vor deservi atât grădinițele, cât și școlile din apropierea stațiilor, iar în fiecare autobuz se va afla un polițist local, a anunțat, vineri, Primăria orașului, anunță MEDIAFAX.

Trei trasee de autobuz special dedicate elevilor vor fi inaugurate luni la Constanța, au anunțat vineri reprezentanții Primăriei. Traseele sunt înființate pentru a veni în sprijinul părinților, pentru ca elevii să fie în siguranță atunci când se deplasează singuri la școală.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

Un al motiv pentru crearea acestor trasee speciale pentru elevi este și decongestionarea traficului în zona unităților de învățământ, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

„Urcarea și coborârea în și din mijloacele de transport se va face doar pe la prima ușă a autobuzului. Pentru asigurarea securității în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al Poliției Locale. La coborâre, copiii vor fi așteptați de un reprezentant al instituției de învățământ care îi va conduce în incinta unității școlare”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

Părinții vor putea merge cu aceleași autobuze doar dacă însoțesc copii cu nevoi speciale, a mai anunțat municipalitatea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu