Tragedie in Dambovita: Un batran de 76 de ani a fost accidentat mortal de tren, la Nucet

Postat la: 13.03.2018 18:14

Un bătrân a fost accidentat mortal de tren, marţi după-amiaza, în localitatea Nucet, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate, iar cercetările continuă la faţa locului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, conform Agerpres.

Cel care a sesizat Poliţia este mecanicul trenului. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs accidentul, dacă bătrânul nu a auzit că vine trenul sau dacă a vrut să se arunce în faţa lui. ''Un bărbat în vârstă de 76 de ani din localitatea Nucet a fost accidentat mortal de un tren. Din primele cercetări, se pare că evenimentul s-ar fi petrecut în pasajul de la trecerea la nivel cu calea ferată, prevăzută cu barieră. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului'', informează IPJ Dâmboviţa.

Trenul circula pe direcţia Bucureşti-Târgovişte. Poliţia mai informează că circulaţia feroviară nu a fost afectată, trenul implicat în incident urmând să aibă întârziere la sosire.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu