Tragedie aviatica in Indonezia, soldata cu 189 de morți - Autoritațile au gasit a doua cutie neagra! Informații cruciale ar putea ieși la iveala

Postat la: 14.01.2019 08:00

Un oficial indonezian a anunțat luni că autoritățile au descoperit cea de-a doua cutie neagră, înregistratorul de voce din cabina de pilotaj, a avionului Lion Air prăbușit în mare pe 29 octombrie 2018, la scurt timp după decolarea de la Jakarta, informează agenția de știri Reuters, conform Mediafax.

Recuperarea celei de-a doua cutii negre, înregistratorul de voce din cabina de pilotaj, ar putea oferi informații cruciale despre incidentul aviatic soldat cu decesul tuturor celor 189 de persoane aflate la bord.

Rareș Bogdan i-a transmis un mesaj lui Orește: 'În curând...'

"A fost găsit, însă nu am primit încă informații despre locație", a declarat Haryo Satmiko, adjunctul șefului Comitetului de Siguranță a Transporturilor (KNKT) din Indonezia.

Potrivit raportului preliminar al anchetei în acest caz, publicat în noiembrie, aeronava Lion Air avea probleme tehnice recurente cu indicatoarele de viteză şi altitudine şi cu senzorii ce indică unghiul de atac.

Totuși, raportul preliminar nu indică o cauză precisă pentru producerea accidentului, iar raportul final va fi publicat, cel mai probabil, anul acesta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu