Traficanții de droguri au ascuns plantele de cannabis intr-o vie: poliștii și DIICOT au intervenit in forța

Postat la: 16.09.2020 15:40

Două culturi de cannabis au fost descoperite, miercuri, de polițiști și de DIICOT în județele Olt și Argeș, una dintre ele fiind ascunsă într-o altă cultură, de viță de vie. Trei persoane sunt audiate, relatează Mediafax.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii DIICOT Olt au făcut, marți și miercuri, patru percheziţii în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, județul Olt, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie.

„În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie. Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare”, arată Poliția Română.

Citește și: 11 elevi de la Colegiul Militar din Breaza sunt infectați cu Covid-19

Doi bărbați și o femeie au fost duși la sediul poliției, pentru audiere și dispunerea măsurilor legale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu