Tot mai multe localitati din judetul Constanta intra, de astazi, de la ora 20.00, in carantina. Vezi care sunt acestea

Postat la: 21.11.2020 07:12


Pentru localităţile Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, M. Kogălniceanu, Agigea şi Valu lui Traian s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 21.11.2020, ora 20.00. 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a aprobat, aseară, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), instituirea carantinei sanitare în alte şapte localităţi din judeţul Constanţa, începând  de astăzi, de la 20,00, ca măsură de reducere a infectării cu noul coronavirus, a informat Instituţia Prefectului.

"Pentru localităţile Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, M. Kogălniceanu, Agigea şi Valu lui Traian s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 21.11.2020, ora 20.00.

Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situaţia o va cere", a informat Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, în aceeaşi şedinţă a CJSU a fost votată şi prelungirea carantinării zonale din Ovidiu, pentru o perioadă de 14 zile, după ce analiza de risc realizată de DSP Constanţa şi avizată de INSP a relevat faptul că este o măsură necesară.

Pentru măsurile aprobate de CJSU Constanţa urmează ca Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă să dispună hotărârile necesare.

Reamintim că aseară, la ora 20.00, a intrat în carantină şi municipiul Constanţa.

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată vineri este în judeţul Constanţa de 6,13 la mia de locuitori, în municipiul reşedinţă respectivul indice ajungând la 9,35.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu