Titularizat lui Andrei Vlad in poarta naționalei U21 a Romaniei a provocat indignare in Liga I: Viorel Moldovan il pune la zid pe Mirel Radoi

Postat la: 12.10.2019 15:08

Mirel Rădoi (38 de ani) l-a titularizat pe Andrei Vlad (20 de ani) în poarta naționalei U21 a României la victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei, de la Ploiești, iar decizia sa a provocat indignare în Liga 1, potrivit Mediafax.

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, susține că elevul său, Marian Aioani (19 ani) trebuia să fie titular între buturi.

Aioani a fost titular în meciul de debut din preliminarii, înfrângerea din Danemarca, 1-2, dar pentru partida cu Ucraina Rădoi l-a ales pe Vlad, care nu a mai apărat la FCSB. Dat fiind faptul că Aioni e titular indiscutabil la Chindia, Moldovan a fost nemulțumit de decizia fostului căpitan din Ghencea.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Am fost foarte surprins şi nu aş vrea să fac nişte aprecieri şi să intru într-o polemică cu Mirel Rădoi. Eu sunt convins că la echipa naţională trebuie să apere jucătorii care sunt în cea mai mare formă la momentul respctiv, Aioani a demonstrat acest lucru, este într-o formă foarte bună. Încerc să-i respect această decizie, deşi mi-e greu să o înţeleg. Poate a vrut să-i dea mai multă încredere şi lui Vlad, a venit după o perioadă destul de lungă în care n-a mai apărat, a fost accidentat.

O respect, dar să ştiţi că nu mi-a căzut bine deloc. Marian trebuie să-şi vadă de treabă, să se antreneze şi atunci când va apela Rădoi la el să intre şi să închidă poarta, să nu primească goluri”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.

România U21 a câștigat cu 3-0 meciul cu Ucraina U21, la Ploiești, în a doua etapă a preliminariilor pentru Euro 2021 de tineret.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu