Tinerii deghizati in femei care au talharit un barbat au fost puși sub control judiciar

Postat la: 16.04.2019 17:48

Cei trei tineri care s-au deghizat în femei şi au tâlhărit un bărbat din Arad folosind electroşocuri au fost puşi sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, după ce judecătorii au respins cererea procurorilor de arestare preventivă, informează Agerpres.

Citește și: Incendiu puternic în Constanța: două femei au fost salvate de 15 pompieri

Cei trei suspecţi au fost prezentaţi, marţi, Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, însă magistraţii au decis ca suspecţii să fie plasaţi sub control judiciar 30 de zile.

Suspecţii, având vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, fuseseră reţinuţi după ce au atacat cu un aparat cu electroşocuri un bărbat de 43 de ani, în parcarea unui centrul comercial din municipiul Arad. Agenţii de pază ai centrului au văzut imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video şi au alertat Poliţia.

"Un bărbat identificat ulterior, în vârsta de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca autorii infracţiunii sunt trei bărbaţi, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei (ciorapi de plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violenţă de bunurile pe care le avea asupra sa", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Atacatorii, care ar fi cunoscut victima, sunt acuzaţi de tâlhărie calificată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu