Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_hseoafnnf3uv75qcs9rtiunc07, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Tesla REIVNE in FORȚA dupa coronavirus: anunțul facut de companie

Tesla REIVNE in FORȚA dupa coronavirus: anunțul facut de companie

Postat la: 22.05.2020 14:32

Tesla pare să își revină rapid după criza coronavirus. Fabricile de automobile şi de baterii ale Tesla din Fremont, California, respectiv din Sparks, Nevada, au revenit la programul normal de lucru, cu unele măsuri de precauţie legate de sănătate, transmite CNBC.

Citește și: Klaus Iohannis îi bagă în ȘEDINȚĂ pe Orban, Cîțu și Isărescu: discuții URGENTE despre economie

Potrivit unui memo adresat angajaţilor, va exista o nouă prevedere referitoare la prezenţă. Cei care vor dori să stea acasă din cauza îngrijorării că ar putea expune un membru vulnerabil al familiei la riscul de a se infecta cu noul coronavirus vor trebui să completeze un formular în care să descrie problema departamentului de resurse umane al Tesla şi să obţină aprobare petnru concediu fără plată până la sfârşitul lunii mai, conform News.ro.

Compania distribuie măşti celor care au nevoie şi verifică temperatura angajaţilor a intrarea în fabrică.

Tesla a redus activitatea la minimum la fabrica din Statele Unite, pe 24 martie, din cauza măsurilor de distanţare socială pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Compania a redeschis fabrica în weekendul din 9 mai, sfidând ordinul autorităţilor locale din domeniul sănătăţii.

Departamentul de Poliţie din Fremont a precizat pentru CNBC că nu investighează producţia care ar fi avut loc la fabrica Tesla înainte de relaxarea ordinelor autorităţilor şi aprobarea unui plan specific pentru fabrică de către Alameda County Public Health.

Musk şi Tesla au dat în judecată comitatul Alameda pentru că restricţiile directorilor pentru sănătate publică au afectat fabrica.

Musk a avertizat că va muta sediul central al Tesla în afara Californiei şi că va transfera şi operaţiunile de producţie şi alte proiecte viitoare. Cu toate acestea, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a afirmat într-un interviu acordat CNBC pe 19 mai că nu este îngrijorat că Tesla sau Musk vor face acest lucru în curând.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu