Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_fs38p72he1h9cptd1ru3frdi66, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
TERIBILISMUL unor tineri le-a adus DOSAR PENAL: Au aruncat steagul Romaniei intr-o rapa

TERIBILISMUL unor tineri le-a adus DOSAR PENAL: Au aruncat steagul Romaniei intr-o rapa

Postat la: 21.05.2020 23:08

Doi adolescenţi dintr-o comună gălățeană sunt urmăriți penal după ce au aruncat steagul României într-o râpă. Oamenii legii au dispus cercetarea penală pentru distrugere, după ce tinerii au rupt și mai multe bănci dintr-un sit arheologic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs în localitatea gălăţeană Poiana. Persoane necunoscute au intrat în situl arheologic de la Piroboridava şi au rupt mai multe bănci de lemn.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Resturile au fost aruncate într-o râpă, împreună cu drapelul tricolor arborat în interiorul complexului.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au aflat că distrugerile au fost făcute de doi adolescenţi de 14 ani şi 16 ani.

„La data de 20 mai a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Poiana au fost sesizaţi de primăria comunei, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 mai, persoane necunoscute au intrat în perimetrul sitului archeologic Piroboridava, de pe raza localităţii, unde au smuls din pământ două bănci din lemn şi un catarg pe care era arborat drapelul ţării, aruncând-le într-o râpă din vecinătatea sitului. În urma activităţilor investigative poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori ai faptei, doi adolescenţi, de 14 şi 16 ani, şi un tânăr, de 21 de ani, toţi din comuna Pechea”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Adolescenţii sunt cercetaţi într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de distrugere.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu