Ter Stegen ar putea rata finala Cupei Spaniei

Postat la: 16.05.2019 19:24

Marce Andre ter Stegen (27 de ani), portarul Barcelonei, a suferit o accidentare şi ar putea rata finalul sezonului, mai exact ultimul meci din campionat şi finala Cupei Spaniei potrivit mediafax.

Într-o postare pe Twitter, catalanii au confirmat că goalkeeper-ul german a suferit o accidentare la genunchiul dreptul, iar disponibilitatea sa va depinde de modul în care va decurge recuperarea.

Astfel, Ter Stegen va rata, cel mai probabil, jocul cu Eibar, din ultima etapă a sezonului din La Liga, şi finala Cupei Spaniei, contra celor de la Valencia, pe 25 mai. Locul său ar putea fi luat de olandezul Jasper Cillessen (30 de ani), cel care a recunoscut că este nemulţumit de statutul de rezervă şi îşi va căuta un alt angajament din vară.

De asemenea, Philippe Coutinho (26 de ani) a suferit o accidentare la bicepsul femural în timpul meciului de duminică, contra lui Getafe, scor 2-0, din penutima etapă a campionatului, şi ar putea rata finala Cupei Spaniei.

Barcelona - Valencia, din finala Cupei Spaniei, se joacă pe Estadio Benito Villamarin, din Sevilla, pe 25 mai, de la ora 22:00.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu