Teodorovici sta cu demisia in buzunar: mesaj tranșant pentru adversarii din PSD

Postat la: 12.10.2019 16:31

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, referitor la contestatarii săi din interiorul partidului, că nimeni nu i-a cerut suspendarea din funcție, iar dacă ar fi făcut-o atunci ar fi pus imediat demisia pe masă, potrivit Mediafax.

„Eu n-am auzit. Nu. Nici măcar suspendarea. Dacă ar fi fost ceva de genul acesta, imediat, nici nu apucau să închidă gurița, că puneam pe masă a mea demisie”, a afirmat Eugen Teodorovici, la finalul evenimentul de lansare a programului de candidat al Vioricăi Dăncilă, sâmbătă, la Romexpo, întrebat despre contestarea sa de către Marcel Ciolacu, Paul Stănescu sau Lia Olguța Vasilescu.

Întrebat care mai este rolul său în campania pentru prezidențiale, Eugen Teodorovici a răspuns: „O să vedeți. O să urmăriți campania și o să vedeți. O să vă prindeți. Voi merge și în deplasările dânsei și o să am și deplasările mele cu echipele, care se vor organiza pe acest important subiect”.

Președintele executiv al PSD nu a ținut niciun discurs la evenimentul lansării programului prezidențiabilului socia-democraților Viorica Dăncilă, deși la majoritatea evenimentelor anterioare a făcut acest lucru.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu