Teodorovici rade de inaugurarea cu alai a metroului din Drumul Taberei: 'Stima noastra si mandria: PNL-ul si HOTIA!'/ VIDEO

Postat la: 15.09.2020 18:24

Senatorul Eugen Teorodovici, fost ministru de Finanţe, remarcă ridicolul situaţiei în care s-a aflat marţi preşedintele Klaus Iohannis, cel care, alături de premier şi alţi lideri PNL, a transformat inaugurarea metroului din Drumul Taberei într-un eveniment electoral. Teodorovici publică şi un video-pamflet în care Iohannis este comparat cu Nicolae Ceauşescu.

"Stima noastră și mandria: PNL-ul și HOȚIA!

În agenda de astăzi a președintelui Iohannis a fost un eveniment electoral cu prezență fizică - inaugurarea magistralei de metrou M5 Eroilor - Drumul Taberei. Chiar și presa “de treabă” nu a întârziat să comenteze #ridicolul la care au ajuns să se expună președintele și gașca disperată a #PNL, prin a se lăuda cu o linie de metrou realizată cu o întârziere de mai mult de jumătate de deceniu!

Din categoria știrilor care nu se văd și nu se aud, dar pe care le intuim, aflăm că ministrul transporturilor, domnul Bode, a fost recuperat o oră mai târziu, după ce adormise în ultimul vagon, că premierul Orban s-a ținut bine pentru a-și menține echilibrul în mers, cu gândul numai la butonul #roșu din cabina conductorului, dar și că domnul Iohannis și-a pus tacticos #mănușile de teamă să nu-i miroase mâna a bară de metrou!", scrie Teodorovici pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu