Teatrul Nottara reia spectacolele la sediu, sambata, cu avanpremiera spectacolului Lectia de Eugen Ionescu, in regia lui Felix Alexa

Postat la: 17.10.2020 09:16

Teatrul Nottara reia spectacolele la sediu sâmbătă cu avanpremiera spectacolului "Lecţia" de Eugen Ionescu, în regia lui Felix Alexa, potrivit Agerpres.

Spectacolul, care se va juca la sala George Constantin, de la ora 20,00, îi are în distribuţie pe Gabriel Răuţă, Cristina Juncu, Catrinel Dumitrescu, iar scenografia îi aparţine Carmencitei Brojboiu.

Vezi și: Românii şi-au schimbat priorităţile în pandemie - Înmatriculările auto s-au prăbuşit faţă de anul trecut

Eugen Ionescu a scris ''Lecţia'' în iunie 1950, iar prima montare a piesei a avut premiera anul următor, în februarie, la Theâtre de Poche. În 1953, a fost reluată la Theâtre de la Huchette, împreună cu ''Cântăreaţa cheală'', în regia lui Nicolas Bataille, spectacolele înregistrând un mare succes. Au urmat montări în Anglia, Statele Unite, Japonia. Astăzi, ''Lecţia'' este una dintre cele mai jucate piese ale lui Eugen Ionescu, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Programul complet al spectacolelor Teatrului Nottara poate fi consultat pe www.nottara.ro

Toate evenimentele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu