Taximetristi din Constanta in mars catre Bucuresti. Protest impotriva ordonantei pentru transportul alternativ gen Uber si Bolt (galerie foto)

Postat la: 17.04.2019 04:24

În urmă cu câteva minute au plecat din Constanţa, din parcarea Vivo, şi de la un peco din apropiere, 50 de taximetre, către Bucureşti.

Marin Neagu, preşedintele Camerei Naţionale a Taximetristilor Constanţa, spune că ar fi trebuit să participe cel puţin o sută de taximetre, „dar, asta-i forţa noastră şi avem cele mai multe autorizatii după Bucureşti”.

Iar în sprijinul afirmaţiei sale vine cu un argument: CNTR Mureş, susţine acest protest cu cinci sute de maşini, care au plecat, spre Bucureşti, de ieri după amiază”.

Reamintim că astăzi, Confederaţia Operatorilor si Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) va organiza, în Piaţa Victoriei, o manifestatie cu 5.000 de taxiuri, în semn de protest fata de promisiunea Guvernului de a aproba o ordonanţă pentru transportul alternativ gen Uber si Bolt.

Protestul se va desfasura în intervalul orar 06:00-18:00 urmând să participe mai multe asociaţii, printre care şi Federatia Operatorilor Români de Transport (FORT).

„Cerem Guvernului să renunţe la OUG pentru legalizarea pirateriei în transportul rutier de persoane şi nu întelegem de ce un vicepremier îi asigură pe „piraţi” că le va rezolva problema prin OUG şi explică necesitatea legiferării prin ordonanţe de urgenţă ca necesitate, motivând urgenţa prin faptul că Preşedintele României trimite legile Parlamentului înapoi, pentru modificare”, se arată în comunicatul COTAR.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu