SURSE Vedetele cumparau cocaina și cannabis in dosarul droguri pentru VIP-uri: Nume grele au fost audiate

Postat la: 13.07.2018 18:55

Cele trei persoane reținute în dosarul de trafic de droguri în care mai multe vedete au fost audiate la sediul DIICOT Ploiești sunt acuzate că furnizau cocaină și cannabis unor persoane publice din București și județele limitrofe, la prețuri cuprinse între 50 de lei și 100 de euro.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că trei tineri au fost reținuți, joi seara, aceștia fiind acuzați că, furnizau unor persoane publice din București și din județele limitrofe cannabis și cocaină.

Citește și: O nouă alertă dată în România! Lidl retrage aceste produse de pe piață

Aceleași surse au arătat că pentru a destructura rețeaua a fost folosit un ofițer de poliție infiltrat, care a cumpărat droguri, după ce a fost autorizat în acest sens, el furnizând detalii importante pentru anchetă.

Practic, cei trei suspecți reținuți se sprijneau unul pe altul în activitatea infracțională.

Citește și: Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan

Cocaina, spune sursa citată, era vândută la prețul de 100 de euro gramul, gramul de cannabis era vândut cu prețul de 50 de lei.

Sursa citată a mai arătat că dosarul ar fi fost început în luna martie, după o autosesizare a procurorilor de la DIICOT Ploiești.

Citește și: Legea a fost publicată, chiar azi, în Monitorul Oficial! De la 1 ianuarie 2019, toți angajații pot primi asta

Joi, la sediul DIICOT Ploiești au fost audiați creatorul de modă Răzvan Ciobanu și stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declarații la ieșirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieșire, că are calitatea de martor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu