SURSE - Scandal in ședința PNL: Ludovic Orban a impus o decizie cu iz de CENZURA

Postat la: 11.02.2019 14:16

Ședința Biroului Executiv al PNL a debutat cu un scandal între liberali. După mai multe discuții pe grupurile interne de WhatsApp, în ședință spiritele s-au încins la maxim.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

Conform surselor noastre, totul a plecat de la echipa de comunicare a PNL. Deputatul Florin Roman a cerut schimbarea departamentului de comunicare și i-a numit pe aceștia ”mediocri”, iar la final i-a acuzat că din cauza lor ultimii lideri ai PNL au avut mult de suferit în comunicarea publică.

Ludovic Orban le-a luat apărarea celor din echipa de comunicare a PNL și alături de apropiații săi a impus o decizie în Biroul Executiv prin care liberalii care vorbesc în presă, dar nu respectă punctajul de comunicare al partidului să fie sancționați.

Cei mai vehemenți împotriva acestei măsuri au fost Florin Roman și Marian Petrache. De altfel, Petrache a acuzat că se încearcă o cenzură la nivelul partidului și l-a acuzat pe Orban că aplică strategii de tip totalitarist. În final, Petrache și Roman chiar au părăsit sala, în semn de protest.

În ultima perioadă, mai mulți lideri PNL au ieșit din linia partidului și au comunicat diferit. Printre aceștia se numără Florin Roman, Alina Gorghiu, Nicolae Robu, Marian Petrache, dar și alții.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu