SURSE - Dragnea contruiește SUPER MAJORITATE in Parlament/VIDEO

Postat la: 19.06.2017 16:15

Liderul PSD Liviu Dragnea poartă negocieri extinse în Parlament, pentru că nu vrea să aibă parte de nicio surpriză la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Citește și: Decizia crucială: Spre ce înclină UDMR în cazul moţiunii de cenzură (surse)

În cursul zilei de astăzi, Liviu Dragnea a avut întâlniri cu oamenii cheie din actuala configurație parlamentară. Dacă de dimineață s-a bătut palma cu UDMR, acum se discută cu minoritățile naționale. Cele două formațiuni politice aduc împreună 38 de voturi pentru PSD, ceea ce ar însemna game over pentru aripa Grindeanu-Ponta.

Surse din PSD ne-au precizat că într-o întâlnire care a avut loc astăzi, Liviu Dragnea a bătut palma și cu minoritățile naționale, iar liderul Varujan Pambuccian prezintă rezultatul acestor negocieri în grupul politic.

În ceea ce privește solicitările minorităților naționale se pare că aceștia au solicitat modificări legislative care privesc aria lor de interes, iar Liviu Dragnea și-a dat acordul.

Cu UDMR negocierile au stat puțin altfel și se vorbește chiar de o intrare la guvernare a maghiarilor.

Odată acontate voturile de la UDMR și minoritățile naționale, Liviu Dragnea este pe cale să construiască o super majoritate parlamentară care îi va oferi siguranța că oricât de mulți trădători ar fi în PSD moțiunea de cenzură nu are cum să nu treacă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu