SURSE - Concurența pentru Marcel Ciolacu, la șefia PSD: plan ascuns al baronilor

Postat la: 16.01.2020 11:48

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, părea că aleargă de unul singur în cursa pentru șefia PSD, care va fi decisă la Congresul PSD.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Marcel Ciolacu a avut o serie de discuții contondente cu o serie de baroni din interiorul PSD, iar aceștia s-au reorientat. Conform surselor noastre, acest grup negociază cu Sorin Grindeanu, fost premier, în prezent fiind președinte al ANCOM.

Se pare că Sorin Grindeanu n-ar spune pas unei reveniri în PSD și unei candidaturi la șefia PSD, dar are nevoie de garanții. În culise se poartă discuții, se fac și se desfac majorități, iar în curând am putea parte de o surpriză uriașă.

Conform surselor noastre, grupul care îl susține pe Sorin Grindeanu nu este foarte puternic la acest moment, dar ideea câștigă tot mai mulți adepți și este posibil să avem o bătălie foarte interesantă la Congresul PSD.

Deocamdată, în interiorul PSD se fac calcule, dar Marcel Ciolacu, cel care deține în prezent puterea, le poate promite mai mult oamenilor care decid să-l susțină, spre deosebire de Grindeanu, cel care ar veni din postura de pretendent.

Un moment interesant are loc chiar astăzi: la PSD Olt au loc alegeri, iar Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu merg împreună, semn că relațiile dintre cei doi sunt totuși bune, în ciuda unei posibile competiții.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu