SURSE - Bubuie și in Pro Romania scandalul din ALDE: efectele colaterale ajung la Mircea Diaconu

Postat la: 13.09.2019 13:08

Tensiunile din ALDE au provocat iritare în Pro România după ce o parte din colegii lui Călin Popescu Tăriceanu s-au plâns că nu au fost consultați și că face rău partidului o asociere cu Victor Ponta, iar în campania lui Mircea Diaconu au apărut primele probleme.

„Ne înjură unii zilnic de la ALDE. Noi le întindem o mână și ei...Suntem atrași total gratuit într-un scandal care nu este al nostru”, zic surse din Pro România.

Sursele citate spun că din cauza scandalului iscat în ALDE, sunt probleme acum și în relația cu Pro România în unele filiale județene, lucru care afectează campania prezidențială comună pentru Mircea Diaconu.

Liderilor județeni Pro România li s-a dat undă verde de la centru să își vadă în continuare de sprijinirea lui Diaconu, cu sau fără ajutorul ALDE, dacă nu se pot înțelege cu oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Surse din alianta Pro Romania-ALDE spun ca situatia este delicata pentru ca o parte din militantii celor doua partide si-ar fi dorit mult un candidat membru de partid si tensiunile din ALDE risca acum sa-i demobilizeze pe aliatii care-l ajuta pe Mircea Diaconu.

A pus paie pe foc, mai zic sursele citate, si o afirmatie recenta a lui Mircea Diaconu ca el nu stie cate semnaturi are pentru prezidentiale.

Citește și: Tăriceanu și-a extras 9 piese grele din Guvern: lovitură de proporții pentru PSD .

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu