Surpriza pe piața media: Razvan Dumitrescu revine in forța și va rivaliza cu Mihai Gadea

Postat la: 12.08.2017 00:15

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a produs un șoc pe piața media când a anunțat că își restrânge colaborarea cu Antena 3 și merge spre un nou proiect de televiziune, dar unul cu caracter regional. Între timp, proiectul a prins anvergură, iar postul NCN Cluj Napoca actele la CNA pentru a putea transmite la nivel național.

Citește și: SUA sunt gata de RĂZBOI: Donald Trump anunță că e pregătită ARMATA pentru Coreea de Nord

Citește și: Klaus Iohannis a PLECAT din Capitală. Unde va petrece preşedintele minivacanţa de Sfânta Maria (SURSE)

Liviu Alexa, care deține postul NCN Cluj Napoca, a declarat că actele vor fi depuse până pe 21 august urmând ca, dacă forul audiovizual le acordă licența, NCN să devină televiziune de știri națională spre sfârșitul anului, în luna noiembrie.

“Televiziunea va fi dezvoltată pe modelul editorial al Euronews. Modelul Euronews este foarte interesant şi pragmatic: există un buletin de ştiri în fiecare oră sau la jumătate de oră în funcţie de ştirile zilei. Ora continuă cu mini-emisiuni cu durate cuprinse între 5 şi 7 minute, de la medicină, ştiinţă, economie, politică, analiză, burse, cultură urbană, cinema, anchetă şi până la sport şi evenimente”, spune Liviu Alexa, informează Paginademedia.

Principala vedetă a postului va fi Răzvan Dumitrescu, cel care va realiza un talk-show de seară, ceea ce înseamnă că va rivaliza cu foștii săi colegi de la Antena 3, Radu Tudor și Mihai Gâdea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu