Superioritatea Simonei Halep evidentiata si de statistici: Doar trei greseli nefortate in finala

Postat la: 13.07.2019 17:47

Numai trei greşeli neforţare a comis Simona Halep în finala jucată, sâmbătă, la Wimbledon, cu Serena Williams şi câştigată după 6-2, 6-2, în 55 de minute.

Vezi și: Sociologul Barbu Mateescu profețește o mare SURPRIZĂ la prezidențiale: fiori reci pentru Klaus Iohannis

În acelaşi timp, Halep a trimis 13 lovituri direct câştigătoare. Serena Williams a avut mai multe lovituri câştigătoare, 17, dar a comis şi 26 de greşeli neforţate, relatează news.ro

Serviciul Simonei Halep a fost la cele mai înalte cote din cariera ei: 76 la sută reuşită a primului, nicio dublă greşeală (68 pentru rivală). Dintre acestea, a convertit în puncte 83 la sută (59 la sută Williams). Şi serviciul al doilea a fost rezonabil, cu 45 la sută puncte făcute cu el (47 la sută, Williams). Tot ca o dovadă a serviciului excelent al româncei este şi faptul că a avut de salvat doar o minge de break.

Jocul bun al Simonei Halep împotriva venirilor la fileu ale Serenei au făcut ca aceasta din urmă să convertească numai patru din 11 asemenea ocazii.

Halep a câştigat în total 55 de puncte, iar americanca numai 38. Românca a alergat 387 de metri, Williams numai 340 de metri.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu