Suma uluitoare pe care FCSB o primește daca se califica in grupele Europa League

Postat la: 15.08.2019 19:32

FCSB este în faţa unui meci extrem de important. Scorul de 0-0 din tur, în faţa celor de la Mlada Boleslav, pune presiune pe jucătorii vicecampioanei. Obiectivul e clar, calificarea în grupele Europa League, care ar aduce un bonus financiar consistent, potrivit Mediafax.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Dacă va fi atins ţelul, atunci FCSB va face noi transferuri, după cum a declarat patronul Gigi Becali. FCSB îşi cunoaşte deja posibila adversară din play-off, Guimaraes, care a trecut cu 9-0 la general, în turul 3 de Ventspils. Echipa din Portugalia pare cea mai dificilă din acest sezon, dar recompensa financiară este pe măsură. Dacă se impune în meciul din această seară şi câştigă şi ”dubla” cu Guimaraes, FCSB îşi asigură 3.2 milioane de euro (280.000 de euro pentru calificarea în play-off + 2.92 de milioane de euro pentru prezenţa în faza grupelor). Dar accederea în faza grupelor atrage după sine şi mai multe milioane, după cum urmează:

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

cotă market pool (sumă garantată): aproximativ 3 milioane de euro

poziţia din clasamentul coeficienţilor (sumă garantată): peste două milioane de euro

rezultatele din faza grupelor aduc venituri în plus: o victorie e recompensată cu 570.000 de euro, iar un egal aduce în conturile clubului 190.000 de euro

Meciul dintre Mlada Boleslav şi FCSB are loc joi, la ora 20:00.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu