Spectacolul "UFO", in regia lui Bobi Pricop, in premiera la TNB

Postat la: 17.09.2017 13:55

Spectacolul "UFO" de Ivan Vyrypaev, în regia lui Bobi Pricop, va fi prezentat în premieră oficială, duminică, la Sala Pictura a Teatrului Național "I.L. Caragiale" din București, informează un comunicat al TNB transmis AGERPRES.

f5699e89-be29-4f96-8b28-da35be5062e4

Sursa foto: Teatrul Național "I. L. Caragiale" București / Facebook

Din distribuția spectacolului fac parte Ion Caramitru, Istvan Teglaș, Mihai Călin, Medeea Marinescu, Raluca Aprodu, Ada Galeș, Ciprian Nicula.

"Folosind proiecții simultane pe suprafețe diferite, medii virtuale 3D (construite de Paul Spike), live-video (coordonat de Tudor Panduru), o construcție sceno-tehnică inventivă (Paul Popescu și Mizdan) și muzica originală a lui Alexei Țurcan, spectacolul "UFO" spune poveștile unor oameni care au avut contact cu civilizații extraterestre. Mărturisirile acestor întâmplări sunt tratate cu limpezime, autenticitate și umor, îmbinând adevăruri virtuale cu revelații practice și devenind astfel spectacolul surprinzător al întâlnirii dintre tehnologie și emoție, dintre artă și programare digitală, dintre inovațiile care reconstruiesc teatrul și adevărurile care l-au definit dintotdeauna", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, mecanismele de storytelling folosite în spectacol sunt bazate pe tehnologii de nouă generație integrate într-o dramaturgie a firescului, într-o instalație artistică hi-tech a emoțiilor exprimate pe mai multe planuri, la toate nivelurile de viață, percepție și realitate.

AGERPRES / (AS — autor: Petronius Craiu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu