Sorina Pintea CONFIRMA un nou caz de impostura in spitale - Documentele prezentate, inclusiv diploma de licența, sunt false. Depunem plangere

Postat la: 12.02.2019 15:32

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta că femeia despre care jurnalistii Libertatea au scris ca a practicat ilegal medicina la Spitalul de Urgenta Ilfov a prezentat documente false, neavând licenta in medicina.

"Documentul prezentat de dansa, ca e confirmata ca medic rezident, este fals, putând fi verificata pe site-ul MS. Aceasta persoana niciodata nu a fost confirmata ca medic rezident, nu a avut niciun contract cu spital platitor. Din discutiile avut cu Universitatea de Medicina si Farmacie, diploma de licenta prezentata e falsa. Din 2014, statutul voluntariatul s-a schimbat. Nicio institutie publica nu poate face contract de voluntariat cu o persoana fizica existand o organizatie gazda pentru aceasta. Contractul este semnat de un consilier judiric, care nu stia ca in 2014 a fost aprobata o lege care reglementeaza activitatea de voluntariat in Romania. Unitatile care au oferit servicii neconforme risca suspendarea autorizatiei de functionare, private si publice.Vom face plangere penala pentru fals", a declarat Sorina Pintea.

Citeste si Cadou otrăvit: Isărescu a primit cartea 'La pescuit de fraieri' după audierile tensionate din Senat

Este vorba despre o femeie de 30 de ani care ar fi practicat medicina, la Sectia de Ginecologie a Spitalului de Urgenta Ilfov, pe baza unor documente false.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu