SONDAJ CURS - Tariceanu domina topul prezidențiabililor in București. Iohannis vine tare din urma (OMNIBUS)

Postat la: 17.03.2019 09:00

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind celui de al II-lea sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea va fi făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Vezi și: SONDAJ CURS - PSD, avans timid. Alianța 2020 (USR-PLUS) vine tare din spate. Surprizele ALDE și PMP și dezastru pentru PNL

Este a II-a cercetare de acest tip și s-a desfășurat în perioada 21 februarie - 11 martie 2019. Topul este dominat în continuare de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu 31%, dar spre deosebire de studiul anterior... președintele Klaus Iohannis a recuperat considerabil și a ajuns la cota 29% (anterior opțiunile indicau un scor de doar 21%).

Un avans se consemnează și în dreptul liderului PLUS, Dacian Cioloș, care urcă de la 9% în studiul din noiembrie 2018 la 14%.

Vezi și: SONDAJ CURS - SURPRIZE spectaculoase în București în ceea ce privește încrederea în personalitățile politice (OMNIBUS)

content-image

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 21 februarie - 11 martie 2019.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu