Solicitare BOMBA: Un cunoscut primar suspendat și cercetat sub control judiciar, a cerut instantei sa i se permita sa participe la funeraliile regelui Mihai

Postat la: 08.12.2017 09:54

Primarul suspendat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, în cazul căruia instanţa a decis prelungirea controlului judiciar pentru încă 30 de zile, le-a solicitat magistraţilor să i se permită participarea la funeraliile Regelui Mihai I, instanţa urmând să ia o decizie săptămâna viitoare, scrie Unimedia.

Chirtoacă le-a spus magistraţilor, joi, când a formulat această solicitare, că este o datorie omenească şi creştină să participe la funereliile regelui Mihai.

Citește și: CTP, atac incendiar la adresa lui Firea: A dat cu Regele Mihai defunct în Carol I

"Este o datorie omenească şi creştină a mea. Voi aduce fotografii din arhiva personală pentru a demonstra că există şi o legătură personală, nu doar decoraţia primită acum patru ani din partea majestăţii sale. Am adus decoraţia în original ca să nu creadă că umblăm cu minciuni. E o legătură personală pe care o pot demonstra, am vorbit şi cu cei de la Casa Regală. Sunt singura persoană din Basarabia decorată de Majestatea Sa şi asta este o datorie şi o obligaţie în plus. Cei de la Casa Regală au spus că îmi pot transmite o înştiinţare în care va fi scris că este binevenită prezenţa mea acolo”, a afirmat Dorin Chirtoacă, în instanţă, conform News.ro.

La rândul său, procurorul de caz Dumitru Robu a declarat că solicitarea primarului suspendat din Chişinău este neîntemeiată şi s-a arătat convins că, în condiţiile în care  deţine cetăţenia română, Chirtoacă ar putea rămâne în România.

Citește și: Noi dezvăluiri din viața Regelui Mihai: Gestul uluitor care va IMPRESIONA întreaga lume

Magistraţii se vor pronunţa săptămâna viitoare asupra solicitării lui Dorin Chirtoacă, cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată din Chişinău.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu