SOCANT Cine e, de fapt, femeia gasita moarta intr-o camera de hotel: Legaturi cu Guvernul

Postat la: 12.08.2017 09:15

Ies la iveală detalii şocante despre femeia care a fost găsită moartă într-o cameră de hotel. Abia acum s-a aflat cine este şi ce legături are cu Guvernul României. Femeia din Oradea care a fost găsită moartă în camera sa de hotel, în timp ce se afla la tratament în staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag, era membră a PSD Bihor și directoarea adjunctă a Școlii Gimnaziale nr. 11.

Citeşte şi: Un afacerist cu probleme penale face dezvăluiri din puşcărie: Ce i-au impus anchetatorii

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, pentru efectuarea necropsiei, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauza morţii. În urmă cu o săptămână, în acelaşi complex hotelier din staţiunea Ocna Şugatag a decedat o altă persoană, un bărbat venit din Oradea, tot pentru tratamente balneo.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

Potrivit bihon.ro, Nicoleta Negrean suferea de câțiva ani de diabet și era apropiată a Ministrului Sănătății, Florian Bodog, care s-a intresat personal de circumstanţele în care femeia a decedat. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu, a declarat că Nicoleta Negrean a fost găsită moartă, miercuri, de angajații hotelului în care era cazată. 'Femeia avea vârsta de 44 de ani, venise din Oradea pentru a urma o serie de tratamente specifice în staţiunea Ocna Şugatag. Aceasta a fost descoperită fără viaţă în camera complexului hotelier. E posibil ca decesul să fi survenit pe fondul unor probleme de sănătate', a spus reprezentanta IPJ.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu