Situație INEDITA in Parlament - Amendamentele lui Liviu Dragnea au fost aprobate, insa bugetele serviciilor nu au fost modificate in comisii

Postat la: 11.02.2019 18:40

Bugetele SRI și SIE au fost aprobate, luni, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, in forma transmisa de Guvern. Bugetul propus pentru Serviciul Român de Informaţii în 2019 este de peste 2,4 miliarde lei. Pentru SIE au fost alocaţi peste 309,5 milioane lei, în creştere cu 8,5% faţă de execuţia preliminată din 2018, informeaza Agerpres.

Pe de altă parte, in comisia pentru Sanatate a fost adoptat amendamentul lui Liviu Dragnea prin care bugetul SRI este redus cu 295 milioane lei, suma fiind transferata Ministerului Sanatatii, pentru programele vitamina D, "Panorama" şi teste markeri tumorali.

Claudiu Manda a declarat că la Comisia SRI nu au ajuns amendamentele propuse de Liviu Dragna, astfel nu au avut cum să le dezbată și voteze.
„Comisia nu a fost sesizată cu un astfel de amendament. Nu am fost sesizați cu un astfel de amendament, nu am avut cum să dezbatem un astfel de amendament. Decizia va trebui să fie luată la nivelul Comisiei de buget-finanțe”, a spus Manda.

Citeste si Mugur Isărescu anunță DEZASTRUL, dacă PSD pune în aplicare ce a cerut Darius Vâlcov: 'Se ajunge la un curs de 7-8 lei pentru un euro' - VIDEO

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu