Situație DIFICILA la Naționala, pentru meciul cu Norvegia: Cosmin Contra a chemat URGENT, de la FCSB și CFR Cluj, doi jucatori

Postat la: 12.10.2019 22:08

Echipa națională a României a câștigat primul meci din dubla din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, contra Insulele Feroe, scor 3-0. Finalul nu a fost însă un pe deplin fericit pentru tricolori.

Federația Română de Fotbal a anunțat că Vlad Chiricheș s-a accidentat și Cosmin Contra îi va chema la lot pe Andrei Burcă și Iulian Cristea.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

"Avem și o veste tristă după această victorie. Căpitanul Vlad Chiricheș a ieșit accidentat în prima repriză și va fi supus unor investigații medicale suplimentare.

Ca urmare a situației lui Chiricheș, dar și după ce Dragoș Grigore a devenit indisponibil, selecționerul împreună cu membrii staff-ului său au decis să îi cheme de urgență la lot pe fundașii Iulian Cristea (FCSB) și Andrei Burcă (CFR Cluj).

Citește și: Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

Cei doi vor ajunge duminică în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde se vor alătura celorlalți tricolori la sosirea lor din Insulele Feroe.

Îi urăm multă sănătate lui Vlad Chiricheș!", a transmis FRF.

Marcatorii României au fost George Pușcaș, Alexandru Mitriță și Claudiu Keșeru. România va evolua în următorul meci împotriva Norvegiei, marţi, începând cu ora 21:45.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl dinamitează pe Victor Ponta! ‘Eu zic să se uite în frigider’ .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu