Simona Halep lamurește ZVONURILE din presa, inainte de Australian Open: Este foarte important pentru mine

Postat la: 13.01.2018 14:54

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a precizat, într-o postare pe Facebook, că reprezentanţii săi discută cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic şi că deocamdată nu este nimic semnat. Reacția Simonei Halep vine după ce în presă s-a scris că ar fi semnat deja cu un sponsor tehnic.

Citește și: ASALTUL final al taberei Liviu Dragnea: s-au despărțit apele în PSD

Citește și: Gabriela Firea intervine în scandalul din PSD: 'Trebuie să ne întâlnim urgent'

“Dragi prieteni, în ceea ce priveste noul partener tehnic, de îmbracaminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată şi că managementul meu este încă în discuţii cu mai multe companii iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veţi fi primii care veţi afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine şi pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile. Vă mulţumesc”, a scris Halep.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII!

Simona Halep se află la Melbourne pentru Australian Open. În primul tur al competiţiei, ea o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card.

Halep s-a despărţit de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu