Sfecla rosie: De ce sa o incluzi in dieta ta. 16 retete naturiste pentru diverse boli

Postat la: 13.06.2018 23:13

Sfecla rosie 1 google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Usor amaruie, usor acrisoara, usor dulce, sfecla rosie s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor. Cu toate acestea, este o leguma mai mult decat uimitoare. Sfecla rosie este bogata in antioxidanti si nutrienti, benefici pentru sanatate. Iata 10 motive in plus sa adaugi sfecla rosie in dieta ta: 1. Nu are grasimi trans, grasimi saturate si este foarte satioasa. 2.  Sursa bogata de acid folic, vitamina din grupa B care ajuta la regenerarea celulelor organismului. 3. Sfecla rosie este bogata in carbohidrati, care confera energie intregului organism. 4. Sfecla rosie protejeaza corpul de diferite tipuri de cancer, in special cancer de colon. 5. Contine magneziu, sodiu, potasiu si vitamina C. 6. Si fr ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu