Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_v6vtq2cuf4dr6m2q36g9od4356, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Senatul SUA a numit un aliat al lui Donald Trump ca director al Comunitatii agentiilor de informatii

Senatul SUA a numit un aliat al lui Donald Trump ca director al Comunitatii agentiilor de informatii

Postat la: 22.05.2020 01:08

Senatul SUA a aprobat, joi seară, numirea lui John Ratcliffe, membru al Camerei Reprezentanţilor şi susţinător al preşedintelui Donald Trump, în funcţia de director al Comunităţii serviciilor de informaţii, informează site-ul de ştiri Axios.com, anunță MEDIAFAX.

Decizia de numire a lui John Ratcliffe în funcţia de director al Comunităţii serviciilor de informaţii a fost aprobată cu un raport de voturi de 49 la 44.

John Ratcliffe, un aliat al preşedintelui Donald Trump, îl înlocuieşte în funcţie pe Richard Grenell.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Comunitatea serviciilor de informaţii din SUA a fost criticată constant de preşedintele Donald Trump. În plus, agenţiile de informaţii sunt expuse criticilor din cauza ingerinţelor electorale ruse şi scandalului generat de inculparea fostului consilier prezidenţial Michael Flynn.

Politicieni democraţi cred că numirea lui John Ratcliffe în funcţia de director al Comunităţii serviciilor de informaţii va conduce la politizarea activităţilor instituţiilor de securitate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu