Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_p6kjiog7u3qancgpenojauhpp4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Senator ALDE, atac EXPLOZIV la adresa lui Teodor Meleșcanu: te-ai aruncat in brațele Vioricai Dancila

Senator ALDE, atac EXPLOZIV la adresa lui Teodor Meleșcanu: te-ai aruncat in brațele Vioricai Dancila

Postat la: 13.09.2019 10:31

Senatorul ALDE, Ion Popa, susține că Teodor Meleșcanu a fost un oportunist încă de la venirea în ALDE, partid în care a intrat doar pentru a mai prinde un mandat de senator. Popa arată că Meleșcanu a votat în Delegația Permanentă ieșirea de la guvernare, iar apoi s-a aruncat în brațele Vioricăi Dăncilă.

Citește și: NUCLEARA - Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu au MINȚIT în declarațiile publice/DOCUMENT OFICIAL ALDE

”Văd că dl Teodor Meleșcanu, azi de la înalta funcție de președinte al Senatului oferită de PSD, vine cu lecții de moralitate, de principialitate și de dialog politic. Poate că toate aceste lecții pe care le predă ca un guru al politicii trebuia să le repete înainte de a accepta o funcție propusă de PSD, asta după ce el a votat pentru denunțarea protocolului cu PSD și ieșirea de la guvernare.
Genul de acțiuni întreprinse de dl Meleșcanu nici măcar in Banana Land-ul în care își trăiește apusul carierei politice nu cred că pot fi considerate normale. 
Da, putem vorbi de dialog, acesta poate avea loc, dar dialogul trebuie să se bazeze pe respectarea hotărârilor partidului, pe respectarea votului pe care chiar tu l-ai dat în Delegația Permanentă. Dacă tu, fost ministru, diplomat (și alte titluri pe care și le-a adăugat la CV dl Meleșcanu), nu respecți deciziile propriului partid în care ai venit doar pentru a mai câștiga un loc de senator, atunci cum poate exista dialogul? 
Nu poți să vorbești despre acțiuni raționale, despre alegeri bune și alegeri rele atâta timp cât tu, Teodor Meleșcanu, ai votat în Delegația Permanentă a ALDE împotriva colaborării cu PSD, pentru ca mai apoi să te duci să te arunci în brațele dnei Dăncilă. 
Dl Meleșcanu trebuie să înțeleagă un lucru: alegerea pe care a făcut-o domnia sa este specifică oportunistului politic, care vrea cu orice preț să își mai adauge un titlu la CV-ul profesional.
Alegerea dlui Meleșcanu a fost să își urmărească propriul interes, nu interesul ALDE.”, scrie Ion Popa.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu