Seful Comisiei SRI, iubitul ministrului Vasilescu, ii trage frana premierului: 'Are obligatia...'

Postat la: 12.10.2017 18:15

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat joi că nu crede că premierul Mihai Tudose va remania miniştri fără să aibă acceptul partidului. Potrivit lui Manda, care este preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI şi iubitul ministrului Lia Olguţa Vasilescu, s-a exprimat împotriva unei aşa-zise independenţe a premierului faţă de partid.

Vezi şi: Dragnea şi Tudose au ajuns la şedinţa PSD. Premierul: 'Oricând îmi cere partidul, demisionez'

"Nu cred că premierul Tudose va face remanierea în ciuda votului partidului. Şi premierul a înţeles şi a acceptat că CExN este cel care l-a nominalizat şi pe premier şi pe ceilalţi membri ai Guvernului, motiv pentru care CExN va evalua şi va decide", a spus Manda, la sediul PSD, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, potrivit Agerpres.

El a susţinut că va hotărî ce variantă susţine în CExN, după ce va asculta argumentele premierului, dar şi ale colegilor vizaţi de remaniere. 

Întrebat dacă Mihai Tudose are motive să ceară o independenţă a Guvernului faţă de partid, Manda a spus: "Peste tot când vorbeşti de un partid politic, Guvernul ar trebui să aibă girul partidului politic, pentru că partidul este cel care a luat voturile, are majoritate în Parlament şi are un program de guvernare. Premierul are obligaţia să respecte acest program de guvernare".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu