Sediul USR in circuitul 'Noaptea Muzeelor'

Postat la: 17.05.2019 22:48

Uniunea Salvaţi România intră în circuitul "Noaptea Muzeelor" şi îşi deschide sediul din bulevardul Aviatorilor pentru vizitatori sâmbătă, între orele 18,00 şi 24,00.


Cu această ocazie, vizitatorii vor putea urmări diverse momente educative legate de votul din 26 mai, informează un comunicat al USR transmis vineri AGERPRES.

"Ce face Europa pentru mine?" - este întrebarea în jurul căreia USR a construit evenimentul de sâmbătă ce va avea loc la sediul din bd. Aviatorilor nr. 9, precizează sursa citată.

Echipa USR a pregătit pentru cetăţenii care vor vizita sediul partidului proiecţii despre atribuţiile Parlamentului European, o prezentare a partidelor europene şi a importanţei alegerilor, dar şi o sesiune parlamentară europeană. Cetăţenii vor putea vedea şi o expoziţie cu desene realizate de artistul din Sibiu Dan Perjovschi care ilustrează motivele importante pentru care trebuie şi merită să se meargă la vot pe 26 mai.

De asemenea, vor fi expuse "obiecte iconice" care sugerează simbolic, prin analogie, ideea de Parlament European şi Uniunea Europeană, cu povestea fiecăruia spusă scurt şi cu tâlc", mai arată sursa citată.

Evenimentul cultural "Noaptea Muzeelor" a ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediţie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu