Secretarul general al PSD da semnalul de RAZBOI: Ramanem in tranșee! Au de ce sa se teama

Postat la: 12.10.2019 00:40

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține că PSD începe regruparea, după pierderea guvernării. Fifor consideră că opoziția are toate motivele să se teamă pentru că PSD rămâne puternic în Parlament și în teritoriu, iar din opoziție vor torpila viitoarea guvernare.

Citește și: Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

”Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă!

PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziție și în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni.

Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că e nu e pierdut totul.

Vom fi prezenți și vom lupta pentru voi. Depinde însă și de votul vostru. În noiembrie, puteți îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveți puterea de vă apăra ceea ce ați câștigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimba totul!”, scrie Mihai Fifor.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu