Sebastian Ghita, ATACURI IN RAFALA la adresa Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea: 'A devenit seful suprem, nu ii place'

Postat la: 14.03.2018 22:14

Sebastian Ghiţă a continuat seria atacurilor în rafală la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi la adresa fostului adjunct SRI, Florian Coldea. Imediat după interviul acordat lui Ion Cristoiu, Ghiţă a intrat în direct la România TV şi 'i-a distrus' pur şi simplu pe cei doi.

Citeşte şi: Abia acum s-a aflat: Cu ce a plecat, de fapt, Sebastian Ghiţă din România - 'ştiu mai multe' / VIDEO

Ghiţă 'i-a bombardat pur şi simplu pe cei doi. '"Codruţa să ne spună dacă îi dirija pe aceşti oameni, iar Coldea să ne spună de ce se falsificau probele. Era martor la acestea. El era şeful suprem al celui important serviciu din România. Ştia unde zumzăie muştele. A avut o implicare clară în dosare. Sunt nişte criminali.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă devoalează marele secret: Cum a răspuns la întrebarea dacă este ofiţer acoperit / VIDEO

Cel care s-a luptat cel mai mult cu Florian Coldea să îi oprească aceste orori a fost George Maior. Maior mai reuşea să îi tempereze. Apoi, Coldea a devenit şeful suprem şi o avea pe Kovesi. Coldea nu se simte bine în faţa presei. Nu îi place. El şi Kovesi nu se simt bine de cum i-a adus la lumină Onea şi Portocală", a tunat Sebastian Ghiţă la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu