Se SCHIMBA legea, dupa CRIMA INFIORATOARE de la Mediaș: Cei care comit violențe, crime, tentative de crima,talharie sau viol sa nu mai fie eliberați condiționat

Postat la: 13.01.2019 21:40

Florin Roman, deputat PNL, a anunțat, duminică seara, că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu. Totul, după ce un tânăr de 25 de ani a fost ucis, sâmbătă seara, de un individ eliberat în baza regimului compensatoriu, după ce comisese tot o crimă.

”Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu”, a anunțat deputatul PNL.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Se cere demisia a doi ministri:’Suntem în fața unei minciuni inadmisibile’

El a reamintit că aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme, iar 700 s-au reîntors deja în închisori.

”Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidiviști, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii. Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Prună, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe lună s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă. Legea PSDragnea a fost votată în parlament în iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari să scape și corupții lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranță”, a adăugat liberalul.

Citește și: Probleme financiare pentru Gigi Becali? Gestul care îl dă de gol

El i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, să vină în fața Parlamentului și să prezinte un plan operativ pentru stoparea violențelor din stradă.

”Am atras atenția încă de anul trecut ca fenomenul de violență stradală este pe cale sa izbucnească. În loc să asculte ce i se spune, Carmen Dan a preferat să ascundă problema sub preș”, a conchis Roman.

Citește și: Sumă colosală! Câți bani ar putea obține după divorț soția lui Jeff Bezos .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu