Scoala Gimnaziala 'Avram Iancu' din Sectorul 4 al Capitalei a intrat in scenariul rosu de functionare, dupa ce a fost inregistrat al treilea caz de COVID-19

Postat la: 16.10.2020 20:39

Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" a intrat în scenariul roşu de funcţionare, a informat, vineri, Primăria Sectorului 4, după ce a fost înregistrat un al treilea elev confirmat cu infecţie cu SARS-CoV-2.

"Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a întregii clădirii în care funcţionează Şcoala Gimnazială 'Avram Iancu', după ce în cursul zilei de astăzi (...) a fost înregistrat al treilea caz confirmat cu infecţie cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor. În aceste condiţii, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, unitatea de învăţământ a intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie - întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile", precizează autoritatea locală într-un comunicat.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice la Grădiniţa "Strop de Rouă" şi Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", în care s-au dispus, de asemenea, măsuri de dezinfecţie.

Primăria Sectorului 4 menţionează că Şcoala Gimnazială nr. 194 şi Şcoala Gimnazială nr. 79, ambele unităţi de învăţământ aflate în scenariul roşu, vor reveni la scenariul galben începând de luni, 19 octombrie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu